LogoKontakt
Logo
Kontakt

Radrenserne fra Hatzenbichler spænder vidt i både arbejdsbredde og antal rækker, men fælles for dem er, at maskinerne gennem mange år er gennemprøvet, og at teknikken virker.

Udover den almindelige S-tand, der i dag sidder på langt de fleste radrensere, har Hatzenbichler selv udviklet en mere stiv og højdejusterbar tand, der gør skæret markant mere jordsøgende, og som gør, at radrenseren bedre kan klare tung og stenet jord. Simpelt men effektivt.

En af de store fordele ved Hatzenbichler er, at ud over en ramme, et parallelogram og et skær er der masser af muligheder for at kombinere med ekstraudstyr som for eksempel efterharve, forskelligt udstyr til beskyttelse af rækkerne eller stjerneruller for bedre udtørring af ukrudt.

En anden fordel er, at modsat de fleste andre mærker har Hatzenbichler valgt at dele deres renseelement i to; 1 parallelogrammet og 2 selve elementet der holder tænder og evt. andet udstyr.

Man kan ved at løsne to bolte omstille maskinen fra eksempelvis korn til majs, sukkerroer eller en helt tredje afgrøde blot ved at tage de elementer af, der ikke skal bruges, og skifte de resterende, så de passer til den næste afgrøde. På sigt vil det også være en mulighed at udskifte et renseelement med en båndsprøjtekasse.

Derudover har Hatzenbichler også egenproduktion af sideforskydning til kamerastyring. Teknikken er velkendt, gennemprøvet og med lys monteret, er det også muligt at køre om natten for optimal udnyttelse af maskinen. Naturligvis er hydraulisk styring af sektionerne en mulighed, så der kan køres med automatisk sektionsløft ved forager og kiler.

Herunder er vist tre typer af radrensere, men mulighederne er mange, så følg linkene ind på Hatzenbichlers hjemmeside og bliv inspireret.

Video Thumbnail

Rad renser til Korn

Radrenseren til korn fås fra 4 til 32 rækker med et 15 cm´s skær som standard.

Alternativt kan vælges mellem 20, 25 eller 30 cm´s skær alt efter, hvilken rækkeafstand renseren skal passe til.

Skær fra 15 til 25 cm fås også i ekstra hærdet stål.

Alle rensere kan fås front- eller bagmonteret og som tilvalg med en mulighed for begge dele, og de har alle en transportbredde på max 3 meter.

Topstangen er bygget sammen med styrehjulene på renseren, så den ved hjælp af en slags tvangsstyring altid vil sporfølge traktoren.

Video Thumbnail

Rad renser til majs

Radrensere til majs fås fra 4 til 16 rækker med 5 S-tænder i rækkerne og 15 cm´s skær som standard.

Der kan også vælges et renseelement som i videoen ovenfor, hvor der er stjerneruller for bedre udtørring af ukrudt, ligesom luftsåmaskine og specialtænder med plads til slange for placering af gødning er en mulighed.

Som med kornrensere er front- og bagmontage en mulighed.

Video Thumbnail

Rad renser til kartofler

Med rensere til kartofler kommer vi over i det segment, som stjernerullerne faktisk er lavet til.

Udformningen af renseelementet gør, at de kan skråtstilles og derfor køre på siden af kammen, mens selve skæret sørger for rensning i bunden af kammen.

Kartoffelrenseren kan fås fra 2 til 12 rækker og som standard med Hatzenbichlers egen tand, der gør det muligt at regulere højden på hvert skær.

Derudover er fingerrenser til at komme ind mellem rækkerne naturligvis en mulighed.

Nordisk Agro Import Aps

Adresse:

Skibdalvej 46

8830 Tjele

CVR: 44041316

TLF :+ 45 23 69 34 98

Email:

pp@nordiskagroimport.dk

Faktura Email: Faktura@nordiskagroimport.dk

Telefontid uden for sæson

Man - Fre: 7.00 - 17.00

Lør - Søn: Lukket