LogoKontakt
Logo
Kontakt

Maskiner fra K. Wallner i Tyskland er af højeste kvalitet, firmaet brænder for deres produktion af maskiner og går op i det med liv og sjæl, innovationen er i top og der er under tiden taget en del patenter.

Udover de tre maskiner nævnt herunder, har de også egenproduktion af skovle i tre forskellige størrelser og forskellige jordpakkere og mindre harver op til 4 meter.

Straw Master

Med Straw Master fra K. Wallner er der rigeligt at vælge imellem.

Arbejdsbredden spænder fra 3 helt op til 12,6 meter og stadgvæk liftophængt så den er til at komme rundt med.

Udover en imponerende arbejdsbredde kan der også fås masser af ekstra udstyr, udviklet af K. Wallner, for eksempel små harverspidser for en mere aggressiv jordbearbejdning, knivvalse, efterhaver og udstyr til at så frø.

Knivvalse

K. Wallner har tre modeller at vælge imellem. Tandem med 2 knivalser, Cutting Master med 1 vertikal valse og 2 horisontale samt Double Cutting Master der har 2 vertikale og 2 horisontale valser.

De to Cutting Master modeller fås i 3 meter mens tandem kan fås fra 2,5 helt op til 9 meters bredde, desuden er det muligt af montere et snitter legme foran på tandemvalsen, så man især i majs får en bedre neddeling.

Undergrundsløsnere

Undergrundsløsnere fra K. Wallner adskiller sig fra Hatzenbichler´s ved at have buede tænder og mulighed for hydraulisk stenudløser.

Dybden kan varieres fra 25 til 65 cm

Arbejdsbredden starter ved 2,5 meter og op til 4,5 meter. antallet af tænder kan varieres fra 2 til 8 og der kan sættes pakvalse bagefter, samt mulighed for frøudstyr.

Nordisk Agro Import Aps

Adresse:

Skibdalvej 46

8830 Tjele

CVR: 44041316

TLF :+ 45 23 69 34 98

Email:

pp@nordiskagroimport.dk

Faktura Email: Faktura@nordiskagroimport.dk

Telefontid uden for sæson

Man - Fre: 7.00 - 17.00

Lør - Søn: Lukket